El Club Andrés Gimeno aposta pel pàdel adaptat per a nens amb discapacitat

La iniciativa es desenvolupa amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels

Els nens i nenes amb discapacitat tenen un nou lloc de referència per fer esport. El centre esportiu de Castelldefels Club de Tenis Andrés Gimeno ha posat en marxa una nova activitat amb vessant esportiva i social. Es tracta d'una Escola de Pàdel Adaptat que té entre els seus objectius fomentar la igualtat social i educativa i promoure mitjançant l'esport la inclusió social sense cap tipus de discriminació, buscant un respecte a la diferencia.

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels; la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff i la marca Lion amb material; i el patrocini de Turrons Vicenç, l'Escola Santo Ángel de Gavà i la Federació Catalana de Pàdel.

discapacitats castelldefels

“Es tracta d'una modalitat de pàdel de desplaçaments curts a peu o cadira, en funció de la discapacitat, que necessita de coordinació de braços i peus o doble coordinació per aquells que han de desplaçar la cadira al mateix temps que es preparen per colpejar la pilota”, expliquen des del club Andrés Gimeno. “A més, han de preveure la jugada i col·locar-s'hi correctament a la pista per anticipar-s'hi. Una de les característiques principals es que és un esport molt familiar adient per a qualsevol nivell, edat o condició física oferint a les famílies la possibilitat de fer una activitat tots plegats”.

L'escola es desenvolupa ja tots els dimarts, de 18 a 19.30 hores, i té previst obrir altre grup els dijous a la mateixa hora. Els grups estan formats per tres o quatre esportistes, amb diferents tipus de discapacitat i el curs està dirigit per dos tècnics formats en pàdel adaptat. El curs funciona d'octubre a juny.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix