L’Ajuntament de Cornellà lamenta les paraules de Gerard Piqué

El consistori surt al pas de les declaracions del jugador del Barça qualificant a l’Espanyol com “de Cornellà” en lloc de Barcelona

Davant les declaracions polèmiques del jugador de l’FC Barcelona, Gerard Piqué, després del partit jugat ahir davant l’RCD Espanyol corresponent a la tornada de la Copa del Rei on va fer referència al municipi baixllobregatí, l’Ajuntament de Cornellà vol puntualitzar:

  • La ciutat de Cornellà no vol veure’s atrapada en la ignorància d’una polèmica gratuïta que intenta discriminar i enfrontar ciutats, quan l’esport ha de ser una eina per educar i cohesionar la societat. Cornellà no vol interferir ni formar part de les disputes esportives només pel fet de ser una ciutat de primera que acull les instal·lacions d’un club de primera divisió.
  • Considerem que a vegades, la supèrbia pot acabar sent grollera, impedint valorar correctament a les persones que formem part d’una comunitat de la qual ens sentim orgullosos i on treballem per fomentar el respecte i la igualtat.
  • Lamentem que persones amb un gran poder d’influència en la nostra societat, i sobretot entre els joves, com els jugadors de futbol caiguin en les provocacions i alimentin rivalitats i confrontacions d’aquest tipus.

pique barca

Cal recordar que el defensa blaugrana va referir-se al rival de Copa del Rei amb un nom alternatiu. “Jugar contra l’Espanyol de Cornellà sempre és especial. L’Espanyol de Cornellà ens posa sempre les coses difícils”, va dir. Un qualificatiu que no agradat gens a l’afició blanc-i-blava molt crítica a les xarxes socials ni al consistori baixllobregatí.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix