La UE Santboiana buscarà ser finalista de la Copa del Rei

Imprimeix

L’actual vigent campió de la competició s’enfronta al VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid

L’estadi Pepe Rojo de Valladolid acollirà aquest diumenge 28 de gener, a partir de les 12.30 hores, una de les semifinals de la Copa del Rei de rugbi que enfrontarà el VRAC Quesos Entrepinares amb la UE Santboiana. Aquest partit es podrà veure per la web de Teledeporte. L’altra semifinal serà la que juguin l’FC Barcelona i el SilverStorm El Salvador.

quesos santboiana semis

El VRAC arriba a semifinals després de guanyar al Bizcaia Gernika i Complutense Cisneros en la fase de grups, mentre que els blaus van fer el mateix eliminant a l’Ampo Ordizia i Getxo Artea. L’enfrontament entre el VRAC i la Santboiana és el tercer d’aquesta temporada entre el vigent campió de la Lliga i el degà del rugbi nacional. Cal recordar que el 15 d’octubre els dos equips es van jugar el primer títol de l’any, la Supercopa d’Espanya, on els baixllobregatins van perdre per 46-23. Un resultat semblant al que van sumar els de Valladolid el 5 de novembre a la setena jornada de Lliga (49-32).

 Segons Lewis Wiliams, màxim responsable tècnic dels santboians, explica que l’equip “ha fet una gran feina per arribar fins a la semifinal. Que si podem arribar per segon any consecutiu a la final? Qualsevol cosa és possible. Sabem que serà difícil perquè ara mateix el VRAC és el millor equip de la lliga, però res és impossible.”

 

Redacció / Fotos: Revista 22