Viladecans torna a ser la capital de la marxa atlètica catalana

Mario Viñas i Mar Juárez guanyen la 26a GP Marxa en categoria absoluta, i també es va celebrar el Campionat de Catalunya Màster dels 10 quilòmetres

Dins del marc de la Festa Major d'Hivern es va celebrar aquest cap de setmana la vint-i-sisena edició del Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans, amb competicions federades en totes les categories al llarg del matí al circuit del Parc Torre-roja.

Enguany, la gran novetat ha estat la celebració, per primer cop al municipi baixllobregatí, del Campionat de Catalunya Màster dels deu quilòmetres. A més, per segon any consecutiu, es va celebrar una cursa oberta a no federats de dos quilòmetres de distància, la Cursa Open.

marxa vila 2

Els primers classificats en la categoria absoluta són Mario Viñas (AAC), en la categoria masculina i Mar Juárez (Avinent Manresa) en la categoria femenina, dos atletes destacats a nivell català. D’altra banda, els guanyadors en les diferents categories del Campionat de Catalunya de Marxa Màster van ser els següents: M-40 (Francesc Roddríguez), M-45 (Josep Obrador), M-50 (Antonio Amigó), M-55 (Luis Abadías), M-60 (Pedro José Aranda), M-65 (Ignasi Melo); W-35 (Marta Nogeira), W-40 (Olga Cabrera), W-45 (Dalia Rovira), W-50 (Isabel Guerrero) i W-55 (Maria del Carmen García).

Redacció / Fotos: CA Viladecans