L’Esportiu, segon a l’equador de la Divisió d’Honor Plata

Ahir també va finalitzar la Primera Estatal masculina amb el Sant Esteve en quarta posició de la classificació.

L’Esportiu Castelldefels es va acomiadar de la primera volta de la competició en el grup B de la Divisó de Plata amb una derrota davant de l’ADESAL La Fuensanta. D’aquesta manera, les del Baix Llobregat arriben a l’equador en segona posició de la classificació -empatats a 19 punts amb el líder ASISA Màlaga Costa del Sol- amb un balanç de nou victòries, un empat i dues derrotes. L’equip dirigit per Fernando Barbeito ha confirmat que és un dels conjunts a tenir en compte per pujar a la màxima categoria de l’handbol nacional femení.

D’altra banda, a la Primera Estatal Masculina també ha finalitzat la primera volta del campionat en el seu grup C. El Sant Esteve Sesrovires, dirigit per Fernando Pastor, va acabar en quarta posició de la classificació amb un balanç de nou victòries i quatre derrotes. Els del Baix Llobregat Nord són una de les grans sensacions de la present temporada. L’altra cara de la moneda són el Gavà i l’Esplugues. Els blaugrana només van poder guanyar dos partits dels tretze disputats i ocupen la penúltima posició, mentre que els espluguins són dotzens amb quatre victòries. Els dos afrontaran la segona volta amb l’objectiu d’assolir la permanència que, ara per ara, està encara al seu abast.

Marçal Fontanals / Foto: EC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix