S’ha presentat el VIè Torneig Rei de Reis de Castelldefels

Imprimeix
El municipi del Baix Llobregat ha estat escollit per ser l’any 2013 la ‘Ciutat del Bàsquet Català’.

Ahir divendres es va presentar la sisena edició del Torneig Infantil masculí ‘Rei de Reis’ que se celebrarà els propers dies 6, 7 i 8 de gener. La competició, que se disputarà en els pavellons municipals de Can Vinader i Can Roca, s’ha convertit en un referent a nivell català i espanyol. Participaran dotze equips en quatre grups: FC Barcelona, Real Madrid, Juventud de Badalona, L’Hospitalet, Roster Estudiantes, Unicaja de Màlaga, Manresa, Castelldefels, Helios de Saragossa, Girona, Sant Josep i Cornellà.

D’altra banda, durant la presentació del torneig, el president de la Federació Catalana de Basquetbol i vicepresident de l’Espanyola, Joan Fa, va anunciar que “Castelldefels serà la ciutat del bàsquet català l’any 2013. El municipi té l’avantatge de tenir bones instal·lacions esportives, un bon clima i està prop de l’aeroport”.

A més, durant l’acte es va firmar també un conveni de col·laboració per a la celebració conjunta d’esdeveniments esportius de les seleccions de formació entre la Federació Catalana, l’Espanyola i l’Ajuntament de Castelldefels. Aquest conveni convertirà a Castelldefels en la propera seu dels stages esportius dels equips de la Federació Catalana i l’Espanyola.

Marçal Fontanals / Foto: AC