S’ha presentat el VIè Torneig Rei de Reis de Castelldefels

El municipi del Baix Llobregat ha estat escollit per ser l’any 2013 la ‘Ciutat del Bàsquet Català’.

Ahir divendres es va presentar la sisena edició del Torneig Infantil masculí ‘Rei de Reis’ que se celebrarà els propers dies 6, 7 i 8 de gener. La competició, que se disputarà en els pavellons municipals de Can Vinader i Can Roca, s’ha convertit en un referent a nivell català i espanyol. Participaran dotze equips en quatre grups: FC Barcelona, Real Madrid, Juventud de Badalona, L’Hospitalet, Roster Estudiantes, Unicaja de Màlaga, Manresa, Castelldefels, Helios de Saragossa, Girona, Sant Josep i Cornellà.

D’altra banda, durant la presentació del torneig, el president de la Federació Catalana de Basquetbol i vicepresident de l’Espanyola, Joan Fa, va anunciar que “Castelldefels serà la ciutat del bàsquet català l’any 2013. El municipi té l’avantatge de tenir bones instal·lacions esportives, un bon clima i està prop de l’aeroport”.

A més, durant l’acte es va firmar també un conveni de col·laboració per a la celebració conjunta d’esdeveniments esportius de les seleccions de formació entre la Federació Catalana, l’Espanyola i l’Ajuntament de Castelldefels. Aquest conveni convertirà a Castelldefels en la propera seu dels stages esportius dels equips de la Federació Catalana i l’Espanyola.

Marçal Fontanals / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix