El CG Molins de Rei participa en el Trofeu Vila de Gràcia

Se celebrarà dissabte en el Club de Tennis La Salut on hi participaran un total de vint-i-sis gimnastes.

El Gràcia Gimnàstic Club organitza, demà a les instal·lacions del Club de Tennis La Salut, el XIV Trofeu Internacional Vila de Gràcia d’Artística Femenina, amb la participació de 26 esportistes holandeses i catalanes. El Trofeu ha esdevingut un clàssic de la competició amistosa. Enguany es disputarà en els nivells 5 al 8 de Via Olímpica, i en quatre categories d’edat: benjamí, aleví, infantil i juvenil.

A les gimnastes del KDO Lekkerkerk (Holanda) se sumaran esportistes catalanes del Club Gimnàs Molins de Rei, Egiba, Salt Gimnàstic Club i les amfitriones, Gràcia GC; la coincidència amb altres esdeveniments ha dificultat aquest any l’actuació d’altres clubs de Catalunya i d’altres autonomies, així com de Luxemburg i de Bèlgica que en edicions anteriors han participat. No obstant, el trofeu complirà amb una de les seves motivacions: intercanviar coneixements i experiències i augmentar la motivació de les gimnastes de cara al calendari de competicions de 2012 que s’iniciarà el febrer.

Marçal Fontanals / Foto: FCC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix