La Cursa Cinc Cims aplega més de 700 participants

Andreu Simon i Eva Mesado es van imposar en l’edició d’enguany

Aquest passat cap de setmana es va poder gaudir a Corbera de Llobregat una nova i espectacular sisena edició de la Cinc Cims, el seu Village, la xerrada del Carlos Chamorro sobre el projecte "Pintando Cimas" i d'una cursa rapidíssima i plena d'emocions. Més de 700 participants han pres part a la prova atlètica sobre un recorregut de vint-i-sis quilòmetres.

cinc cims 3

El guanyador en categoria masculina ha estat novament Andreu Simon (Inverse Team), per tercer any consecutiu, amb un temps de 1h58’59’’. En segona posició ha entrat a la línia de meta el Zaid Ait Malek (Buff Pro Team, 2h05’00) i completant el podi masculí David Frias (Vec, 2h05’24’’), tots tres amb uns temps espectaculars. En el quadre femení, la cursa l'ha guanyat Eva Mesado, del Running Vigia, amb un temps de 2h30’47’’. El segon lloc ha estat per la corredora local Irene Torres (SA Corbera, 2h35’15’’) i la tercera per a Veronica Zaragoza (Ultratarats, 2h37’02’’).

Redacció / Fotos: Cinc Cims

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix