Viladecans celebra diumenge la tercera edició de La Sansi

Imprimeix

Després de quatre anys a Lloret de Mar, la tercera Sant Silvestre nacional més important després de la de Madrid i Barcelon -segons la RFEA- es muda amb idèntic format a Viladecans. La cinquena edició de La Sansi estrenarà localitat el proper 18 de desembre, a partir de les onze del matí, quan els participants podran gaudir d'un espectacular circuit pels carrers de la localitat del Baix Llobregat de cinc quilòmetres, amb un recorregut totalment pla. El Club Atletisme La Sansi, que organitzarà també la 32ª Sant Silvestre del Masnou el 26 de desembre, seguirà sent l'encarregat d'engegar La Sansi.

Com ha estat habitual en edicions anteriors, la cita tornarà a comptar amb atletes internacionals i amb rostres coneguts del món de l'esport i d'altres àmbits. En els seus quatre anys d'història, la prova catalana ha tingut el plaure de comptar amb la participació de medallistes olímpics, mundials o europeus com Reyes Estévez, Fermín Cacho, Martín Fiz, Jose Luis Blanco, Juan Carlos Higuero, Eunice Jepkorir, Gervasio Deferr o Andrei Xepkin, d'esportistes com Almudena Cid, Eva Arias, Melcior Mauri o Tommy Robredo i de protagonistes de la petita pantalla com Christian Gálvez, els germans Expósito de Batuka, Arcadi Alibés o Xavi Bonastre, entre d'altres.

Tots els inscrits rebran un important lot d'obsequis. Tampoc faltaran les carreres de menors, en les quals s'espera un ampli nombre de petits, amb l'objectiu de fomentar la pedrera de l'atletisme. La Sansi 5 espera recaptar 3.000 euros per col·laborar amb la causa benèfica de ‘La Marató’ de Tv3. Per tots aquells que participin en les cites de Viladecans i El Masnou, el CA La Sansi els obsequiarà amb un regal. Els atletes que hagin corregut en tres o quatre edicions anteriors de la Sansi, rebran una samarreta tècnica Li-Ning commemorativa i un obsequi per la seva fidelitat.

Marçal Fontanals – CALS / Foto: CALS