El Mehdi i Bonet guanyen la Cursa Solidària de Reis de Cornellà

La quarta edició de la prova atlètica, que va estar marcada per la pluja, va aplegar més de 600 participants

Més de 600 participants van prendre part ahir diumenge a la quarta edició de la Cursa Solidària de Reis de Cornellà de Llobregat, que obre el calendari esportiu del municipi. Una prova atlètica de cinc quilòmetres on la pluja va ser la gran protagonista de la matinal.

En la categoria masculina, Aboujanah El Mehdi es va proclamar guanyador amb un temps de 15’21’’, seguit de Carles Montllor (Cornellà Atlètic, 15’57’’) i David Guiamet (J’arribu, 16’25’’). A la femenina, la primera classificada va ser Jes Bonet, del Run4you, amb un registre de 19’22’’. Yolanda Riera (19’29’’) i Florence Bertholet (20’02) van acabar en segona I tercer posició respectivament. També es van celebrar curses infantils com a novetat enguany.

Una part dels diners de les inscripcions recaptats a través de Corredolidaris es destinaran a programes d’investigació a favor de l’Hospital de Sant Joan de Déu i d’altres entitats de Cornellà de Llobregat.

Redacció / Foto: Cursa Solidària de Reis

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix