L’Stella Azzurra guanya el Torneig Cadet de Bàsquet d’Esplugues

El València Basket es va imposar davant el Joventut Les Corts en la primera edició del Júnior femení

Esplugues de Llobregat es va convertir, un any més, en la capital del bàsquet nacional i internacional del 2 al 5 de gener, amb la celebració del Torneig Internacional de Bàsquet Cadet Masculí, que va arribar a la seva dinovena edició. El guanyador de la dinovena edició va ser l’equip romà de l’Stella Azzurra. El debutant italià es va imposar a la final al Joventut de Badalona per 95-80. L’FC Barcelona Lassa va ser tercer i el Catalana Occidente Manresa, quart (64-62). En cinquena posició va acabar el València Basket, després de guanyar al KK Petrovgrad de Sèrbia per 80-38, mentre que en setè lloc va finalitzar Illes de Bàsquet balear, ja que es va imposar al CB Nou Esplugues per 80-49.

premisindividuals

Els trofeus individuals en les diferents disciplines van ser per a màxim anotador (Matteo Spagnolo -Stella Azzurra-), concurs de triples (Julià Piñeyro -Manresa- i Abbt Cowan -West Lothian wolves-), millor jugador del torneig MVP (Matteo Spagnolo -Stella Azzurra-), Trofeu Fair Play (Selecció balear cadet msculina Generació Rookie AXA) i cinquè ideal (Matteo Spagnolo -Roma-, Michael Caicedo -Barça-, Toni Naspler -Manresa-,  Jonathan Lozano -Joventut- i Yannick Nzosa -Roma-)

Categria femenina

D’altra banda, el València Basket es va proclamar campió de la primera edició del Torneig Internacional de Bàsquet Júnior Femení Ciutat d’Esplugues després de guanyar al Joventut Les Corts per 47 a 31. D’altra banda, el CB Nou Esplugues va ocupar la tercera posició a la classificació final després de guanyar al Barça CBS per 80-49. En cinquè lloc va acabar la Unión Linense Baloncesto. Les gaditanes es van imposar al West Lothian Wolves per un clar 70 a 54.

valencia campio

La guanyadora del concurs de triples va ser Abby Cowan (West Lothian Wolves). Beatriz Picazo, del València Basket, fou anomenada la MVP del torneig, mentre que la màxima anotadora de la competició va ser Ruth Allison (CB Nou Esplugues). Beatriz Picazo (València), Rose Harvey (West Lothian), Mireia Aguado (Joventut Les Corts), Paula Bonsundi (CB Nou Esplugues) i Carla Armengou (Barça CBS) van formar el cinquè ideal.

Redacció / Fotos: CB Nou Espluges-Stella Azzurra