Stella Azzurra i Joventut, finalistes del Torneig Cadet d’Esplugues

Basket Almeda i Sant Adrià juguen avui també la final de la WIT Nacex 2018 a Sant Boi de Llobregat

L’Stella Azzurra de Roma i el Joventut de Badalona jugaran avui la final de la dinovena edició del Torneig Internacional de Bàsquet Cadet Ciutat d’Esplugues que se celebra des del passat 2 de gener. Els italians es van imposar per 82-49 al Bàsquet Manresa B en la primera semifinal, mentre que els verds van guanyar al Barça per 65-60. La final es jugarà a les 18 hores.

esplugues torneig fasefinal 2

D’altra banda, el València Basket, que es va imposar al Nou Esplugues per 70 a 50, i el Joventut Les Corts al Barça CBS (56-54) en les semifinals són els finalistes de la primera edició del Torneig de Bàsquet Júnior Femení Ciutat d’Esplugues. La final entre les valencianes i les barcelonines es jugarà a les 16 hores al Complex Esportiu les Moreres.

esplugues torneig fasefinal 3

Julià Piñeyro, del Bàsquet Manresa B, va guanyar el concurs de triples. José Miguel Carpio (Valencia Basket) i Marko Zevenic (KK Petrovgrad), van ser segon i tercer respectivament. En categoria masculina, Abby Cowan, del West Lothian Wolves, va ser primera en el concurs de triples, seguida de Ruth Allison (Nou Esplugues) i Núria Pous (Barça CBS).

WIT Nacex 2018

D’altra banda, avui també es juga la fase final de la WIT Nacex 2018-Woman U18 que s’està celebrant a Cornellà i Sant Boi. El partit per al tercer lloc, que es disputarà a La Parellada, enfrontarà el Movistar Estudiantes amb el Rivas Parque Sureste, perdedors de les semifinals davant del Femení Sant Adrià (61-82) i Bakset Almeda (71-57) respectivament. L’enfrontament se celebrarà a les 10.30 hores. Mentrestant, la final, al mateix escenari i a les 12.30 hores, serà entre el conjunt cornellanenc i l’adrianenc.