Stella Azzurra i Joventut, finalistes del Torneig Cadet d’Esplugues

Basket Almeda i Sant Adrià juguen avui també la final de la WIT Nacex 2018 a Sant Boi de Llobregat

L’Stella Azzurra de Roma i el Joventut de Badalona jugaran avui la final de la dinovena edició del Torneig Internacional de Bàsquet Cadet Ciutat d’Esplugues que se celebra des del passat 2 de gener. Els italians es van imposar per 82-49 al Bàsquet Manresa B en la primera semifinal, mentre que els verds van guanyar al Barça per 65-60. La final es jugarà a les 18 hores.

esplugues torneig fasefinal 2

D’altra banda, el València Basket, que es va imposar al Nou Esplugues per 70 a 50, i el Joventut Les Corts al Barça CBS (56-54) en les semifinals són els finalistes de la primera edició del Torneig de Bàsquet Júnior Femení Ciutat d’Esplugues. La final entre les valencianes i les barcelonines es jugarà a les 16 hores al Complex Esportiu les Moreres.

esplugues torneig fasefinal 3

Julià Piñeyro, del Bàsquet Manresa B, va guanyar el concurs de triples. José Miguel Carpio (Valencia Basket) i Marko Zevenic (KK Petrovgrad), van ser segon i tercer respectivament. En categoria masculina, Abby Cowan, del West Lothian Wolves, va ser primera en el concurs de triples, seguida de Ruth Allison (Nou Esplugues) i Núria Pous (Barça CBS).

WIT Nacex 2018

D’altra banda, avui també es juga la fase final de la WIT Nacex 2018-Woman U18 que s’està celebrant a Cornellà i Sant Boi. El partit per al tercer lloc, que es disputarà a La Parellada, enfrontarà el Movistar Estudiantes amb el Rivas Parque Sureste, perdedors de les semifinals davant del Femení Sant Adrià (61-82) i Bakset Almeda (71-57) respectivament. L’enfrontament se celebrarà a les 10.30 hores. Mentrestant, la final, al mateix escenari i a les 12.30 hores, serà entre el conjunt cornellanenc i l’adrianenc.

fasefinal u18 1

fasefinal u18

Redacció / Fotos: WIT Nacex 2018-CB Nou Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix