Cornellà comença l’any esportiu amb la Cursa de Reis

La prova atlètica té un doble objectiu; recollida de joguines i recaptació de fons per a projectes de l’Hospital de Sant Joan de Déu

El proper 7 de gener, a partir de les 10.00 hores, se celebrarà la quarta edició de la Cursa de Reis de Cornellà. Els organitzadors volven aconseguir un doble objectiu solidari: la recollida de joguines per als infants més vulnerables i la recaptació de fons per a projectes a l'Hospital de Sant Joan de Déu (a la passada edició es van aplegar 5.025 euros, amb què es va poder dur a terme la investigació de l'exoesquelet a través de Sant Joan de Déu).

cursa de reis cornella 5

Activitats lúdiques i culturals

Tothom pot participar en aquesta cursa, que té un recorregut de cinc quilòmetres. A més de la prova atlètica, durant el matí es faran a la plaça de Catalunya activitats lúdiques i culturals, que comptaran amb el suport d'entitats de la ciutat amb la voluntat de contribuir a aquestes causes solidàries.

cursareis 6

Com a novetat, aquest any, a més de la tradicional Cursa 5 Km, els més menuts també tindran la possibilitat de córrer i col·laborar amb circuits adaptats a cadascuna de les edats de 0-14 anys.

La sortida i arribada será a la plaça de Catalunya:

- Cursa de 5 km - Sortida 10.00 h. Totes les edats

- Cursa de 550 m - Sortida 11.30 h. Nascuts dels anys 2012-2018

- Cursa de 550 m - Sortida 11.45 h. Nascuts dels anys 2008-2011

- Cursa de 1.000 m - Sortida 12.00 h. Nascuts dels anys 2003-2007

 

Redacció / Fotos: JJ Vico-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix