Arrenca el XIX Torneig Internacional de Bàsquet Cadet Ciutat d’Esplugues

Imprimeix

També se celebra per primera vegada la competició en categoria júnior femení

Des d’avui i fins al proper 5 de gener Esplugues de Llobregat es convertirà en la capital del bàsquet nacional i internacional del 2 al 5 de gener. Com ja és tradició, se celebrarà el Torneig Internacional de Bàsquet Cadet Masculí, que enguany arriba a la seva dinovena edició. A més, el CB Nou Esplugues, entitat organitzadora amb la col·laboració de l’Ajuntament, també celebrarà paral·lelament la primera edició del Torneig Internacional de Bàsquet Júnior Femení. El Complex Esportiu Municipal les Moreres serà l’escenari de les dues competicions.

Del 2 al 5 de gener se celebrarà el XIX Torneig Internacional Cadet Masculí amb la participació de Catalana Occidente Manresa, València Bàsket, Illes Balears i FC Barcelona (grup A); Petrovgrad de Sèrbia –vigent campió del torneig-, CB Nou Esplugues, Joventut de Badalona i Stella Azzurra de Roma (grup B).

picture 800

D’altra banda, del 3 al 5 de gener es disputarà el I Torneig Internacional de Bàsquet Júnior Femení. La competició també es dividirà, en la fase prèvia, en dos grups. L’A el formaran el FC Barcelona, Joventut Les Corts de Barcelona i València Bàsket, mentre que el B el composen CB Nou Esplugues, West Lothian Wolves d’Escòcia i Club Unión Linense de Cadis.

picture 800 1

Guardons

Hi Haurà trofeus per a tots els equips, en funció de la seva classificació, i trofeus individuals en les diferents disciplines: màxim anotador, concurs de triples, millor jugador del Torneig, millor jugador de la final, millor jugador local, Trofeu “Fair Play” i Cinquè Ideal.

 

Redacció / Fotos: CB Nou Esplugues