El millor bàsquet júnior femení té una cita a Cornellà i Sant Boi

Imprimeix

Del 2 al 5 de gener se celebrarà la Women’s U18 Internacitonal Tournament

Tot a punt per a la celebració de la Women’s U18 Internacitonal Tournament. Un torneig internacional de bàsquet referent en categoria junior femení. Durant tres dies participaran equips nacionals més importants de la categoria i on es veurà a les millors jugadores de la generació.

La competició es durà a terme del 2 al 5 de gener de 2018 en instal·lacions esportives de les localitats de Sant Boi i Cornellà de Llobregat i està organitzat per Bàsquet Sant Boi & Basket Almeda amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la col·laboració de GLT Sports & European Sports Events, faran que WIT Nacex sigui un esdeveniment diferent i la gran festa del bàsquet femení.

Els grups

La fase prèvia està formada per quatre grups amb els següents equips: grup A (Lucentum Baloncesto Alicante, Basket Almeda, Horta Godella B), grup B (Movistar estudiantes, JET Terrassa Blau, CB Cornellà), grup C (Horta Godella A, CB Salt, FC Barcelona CBS, Grup Barna), grup D (Joviat, Rivas Parque Sureste, Femení Sant Adrià, JET Terrassa Rosa).

 

Redacció / Fotos: WIT