Catalunya tanca invicta la primera fase de l’Autonòmic de Seleccions

El municipal Sagnier del Prat de Llobregat va acollir la competició on la sub 18 i sub 16 van acabar invictes

El Prat de Llobregat ha estat escenari els dies 28 i 29 de desembre de la primera fase del Campionat d’Espanya Autonòmic de Seleccions.

La Selecció Catalana Sub 16 va tancar la primera fase del Campionat Nacional amb una nova àmplia victòria, després de guanyar amb contundència Aragó per zero gols a sis. Els futbolistes dirigits per Jaume Joan Rius han encarrilat el matx en el primer quart d’hora amb tres gols, i l’han sentenciat a l’inici del segon temps, en un xoc on han tornat a exhibir contundència en atac, precisió en la distribució i rapidesa en la recuperació.

sub16

D’altra banda, en la reedició de la final de la temporada passada, la Selecció Catalana sub 18 masculina ha empatat aquesta tarda davant Aragó (0-0). Amb aquest resultat, el bloc dirigit per Juan Camilo Vázquez ha tancat invicta i sense rebre cap gol en contra la primera fase de la competició, després d’un partit equilibrat i amb poques ocasions davant el vigent campió de la competició on, malgrat això, qui s’ha quedat més a prop de desequilibrar la balança ha estat la quadribarrada.

sub18

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix