Baix Bowling va acollir el tradicional Torneig de Nadal

La competició va aplegar trenta-cinc nens i nenes de difererents escoles de Catalunya.

Diumenge va tenir lloc a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts el tradicional Torneig de Nadal de l’Escola de Bowling, amb la participació de 35 nens i nenes. David Bejar de l’Escola Sant Vicenç, va guanyar la prova en categoria aleví, amb un total de 300 pals, seguit de Marina Sardà (276 pals) i Carlos Collado (262 pals), també de l’Escola de Sant Vicenç. En categoria infantil, Sergio García de l’Escola Sant Vicenç, va ser el campió  amb un total de 437 pals, el segon lloc va ser per Aina Comas de l’Escola de Blanes amb un total de 415 pals, Kirian Heredia (Escola Sant Vicenç), amb 303 pals va ser el tercer classificat de la categoria. Lia Mojarro (Escola Sant Vicenç) va liderar en tot moment la competició en la categoria juvenil, amb 521 pals i 173,70 de mitjana es va classificar en la primera posició, seguida de Joan Vall (Club Bowling Granollers) amb 510 pals 170 de mitjana i Isaac Teixidor de l’escola de Blanes amb 487 pals i una mitjana de 162,30