La tercera fase d’obres de la zona esportiva Ricard Ginebreda, en marxa

Imprimeix

El projecte té un import d’uns 1,4 milions d’euros i està previst que finalitzi a començaments de l’any 2019

Aquest mes de desembre han començat les obres de la tercera fase de la zona esportiva Ricard Ginebreda de Molins de Rei. La nova zona esportiva ocuparà uns 987m2 i comptarà amb un rocòdrom indoor i espais per la pràctica de la gimnàstica totalment equipada, un despatx per a les entitats i vestuaris per als usuaris. El projecte té un import d’uns 1,4 milions d’euros (dels quals un 36,8% serà aportat per l’Ajuntament i la resta per la Diputació de Barcelona -35,1%- i per l’Àrea Metropolitana de Barcelona -28,1%-) i està previst que finalitzi a començaments de l’any 2019. A aquest import caldrà afegir-hi prop de 200.000 per finançar l’equipament interior de la instal·lació

Les obres també contemplen l’enderrocament de l’edifici existent i la urbanització de l’entorn. A més, en el recinte exterior es disposarà una zona d’aparcament. Està previst que les obres tinguin una durada aproximada d’un any i que, a partir del 2019, els usuaris ja puguin accedir a aquestes noves instal·lacions esportives.

Amb la realització d’aquesta tercera fase es culminarà la transformació d’aquesta zona esportiva que va començar al novembre de 2013. En total s’hauran invertit prop de 5 milions d’euros en un projecte que haurà facilitat la pràctica esportiva del futbol, el judo, l’halterofília, la gimnàstica i l’escalada.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei