El millor tennis espanyol i català es dona cita a Sant Joan Despí

Imprimeix
Des de demà i fins el 17 de desembre se celebrarà el Campionat d’Espanya Absolut en categoria femenina.

Les pistes de l'Accentennis de Sant Joan Despí tornen a acollir campionats del més alt nivell, amb la disputa de l'11 al 17 de desembre del Campionat d'Espanya Absolut Femení, tant en categoria individual com en dobles i, immediatament després. el Campionat de Catalunya, també Absolut, en aquest cas tant en categoria masculina com femenina.

Pel que fa al Campionat d'Espanya femení es disputarà una fase prèvia els dies 11 i 12 i, a partir del dia 13 quedarà un quadre final composat per 28 jugadores que lluitaran per estar a la final el dia 17 de desembre.Tot i l'absència de les dues primeres del rànquing espanyol, Anabel Medina -per motius professionals- i Mª José Martínez -per lesió-, estaran a Sant Joan Despí la resta de tennistes que conformen el top-10 del tennis espanyol: Carla Suárez, Lourdes Domínguez, Laura Pous, Sílvia Soler, Arantxa Parra, Núria Llagostera, Estrella Cabeza i Lara Arruabarrena. Laura Pous és la vigent campiona d'Espanya, títol que va aconseguir l'any passat a Albacete.

Sant Joan Despí tornarà a acollir el Campionat de Catalunya, com o va fer durant sis anys consecutius, de 1998 a 2003. Es tornarà a veure, doncs, als jugadors i jugadores de més nivell de Catalunya. Marçal Fontanals - ASJD / Foto: ASJD