La Selecció Catalana passa a la següent fase de la Copa de les Regions UEFA

Imprimeix

L’equip de Toni Almendros es va imposar a Extremadura per un contundent 9-0 en partit que es va jugar al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat

La Selecció Catalana Amateur va obtenir ahir al migdia la classificació per a la fase intermèdia estatal de la Copa de les Regions UEFA en guanyar amb claredat Extremadura (9-0) amb una brillant actuació col·lectiva. Els futbolistes dirigits per Toni Almendros han completat una exhibició de domini, perill i gols amb què han rubricat una àmplia i còmoda victòria, i seran a la següent ronda de la competició, on s’enfrontaran a la selecció de Castella i Lleó en doble partit d’anada i tornada. A la primera jornada, també disputada a Sant Boi, Catalunya va empatar amb Navarra (1-1).

catalunya extremadura 2

Fitxa tècnica:

Catalunya: Miguel Ramos; Garzón (Cárdenas, 43’), Aitor Lario, Eudald Vergés, Putxi (Àlex Fernández, 57’), Sergio Castillo, Adrián Lledó, Velillas (Javi Navarro, 64’), Nils Puchades, Sergi Moreno i Àlex Cano.

Extremadura: Ángel Luengo; Eduardo Reyes, Sergio Rodríguez, Alejandro Jiménez, Daniel Horrillo, Adrián Calle, Javier Ramiro (Javier Noriega, 79’), José Ángel Farfán (Sergio Jaén, 69’), Miguel Ángel Pérez (Roberto Juan, 63’), Jesús Liberal i Eduardo González.

Gols: Nils Puchades (1-0, 4’); Fernando Velillas (2-0, 11’); Nils Puchades (3-0, 35’); Fernando Velillas (4-0, 48’); Sergi Moreno (5-0, 52’); Adrián Lledó (6-0, 56’); Aitor Lario (p. 7-0, 70’); Sergi Moreno (8-0, 78’); Nils Puchades (9-0, 80’).

Àrbitre: Garcia Verdura. Una groga a l’extremeny Miguel Ángel Pérez.

Camp: Estadi Joan Baptista Milà, de Sant Boi de Llobregat. Unes 250 persones.

 

Redacció / Fotos: FCF