La Selecció Catalana Amateur empata amb Navarra (1-1) a Sant Boi

L’equip de Toni Almendros depèn d’ell mateix per classificar-se per a la següent fase de la Copa Regions UEFA si guanya Extremadura demà diumenge

La Selecció Catalana Amateur va arrencar la primera fase del Campionat d’Espanya de la Copa Regions UEFA amb un empat en els últims minuts davant Navarra (1-1), que la fa dependre de si mateixa en el partit de diumenge davant Extremadura. El combinat dirigit per Toni Almendros va aconseguir igualar el marcador gràcies a una acció d’estratègia, en una represa oberta entre els dos conjunts on els navarresos es van avançar en el  marcador en una acció aïllada, i en què els catalans van gaudir d’ocasions per haver marcat més gols.

catalunya santboi 21

Fitxa tècnica:

Navarra: Iñaki Álvarez; Julen Foncillas, Alberto Amezcua, Anaitz Iragui, Jorge Arriazu (Rafael Armendáriz, 77’), Iker Lizárraga, Eneko Viana (Eder Abaurrea, 70’), Jon Ander Ilincheta, Aser Albes, Mariano Azcona i Xabier Ripodas (Mikel Pascual, 90’).

Catalunya: Segovia; Aitor Lario, David Cárdenas, Eduald, Putxi, Javi Navarro, Adrian Lledó (Velillas, 56’), Raíllo (Óscar Muñoz, 66’), Àlex Fernández (Sergi Moreno, 80’), David Jiménez i Àlex Cano.

Gols: 1-0 (79’): Aser Albes. 1-1 (88’): Aitor Lario.

Tanda de penals: 7-6 a favor de Navarra

Àrbitre: Sauleda Torrent. Julen Funcillas (2G, 92’), Xabier Ripodas i Eder Abaurrea per Navarra; a Putxi, David Cárdenas, Eudald Vergés i Óscar Muñoz (2G, 94’), per Catalunya.

Estadi: Joan Baptista Milà. Uns 300 espectadors.

 

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix