Barça B i Sabadell guanyen el Torneig Benjamí de la Puríssima

La competició va aplegar 36 equips d’arreu de Catalunya i un equip francès

El Futbol Club Barcelona B i el Centre d'Esports Sabadell F es van proclamar campions en cadascuna de les dues categories del prestigiós Torneig de la Puríssima en categoria benjamí que organitza anualment el Futbol Club Santboià. Els guanyadors es van enfrontar a les seves respectives finals a dos equips del Santboià. En total han participat finalment 36 equips d'arreu de Catalunya més un equip convidat estranger, que enguany ha estat l'escola de futbol francesa de Beaucaire.

CE Sabadell

La competició es va celebrar el passat dimecres 6 de desembre, de 9 a 21 hores a l'Estadi Municipal Joan Baptista Milà i al Municipal de Casablanca, dins el marc de les festes de la Puríssima que s'han celebrat a la ciutat baixllobregatina.

Redacció / Fotos: FC Santboià