Sant Boi acollirà el cap de setmana la Copa de les Regions UEFA

Imprimeix

La Selecció Catalana s’enfrontarà a Navarra i Extremadura en aquesta primera fase

La Selecció Catalana Amateur es concentrarà dimecres a Castelldefels per encarar la primera fase de la Copa de les Regions UEFA. Catalunya jugarà divendres i diumenge a Sant Boi de Llobregat a les 11.30 hores.

Després de dos anys, torna l’onzena edició de la Copa de les Regions UEFA. I, enguany, es podrà veure la primera fase d’aquest Campionat d’Espanya en terres catalanes, concretament al camp Municipal Joan Baptista Milà, a Sant Boi de Llobregat. La Selecció Catalana Amateur, dirigida per Toni Almendros, durà a terme dues sessions dobles d’entrenament prèvies, una es va celebrar ahir dimecres dia 6 de desembre a Els Canyars, a Castelldefels, a les 11.30 i fins a les 13.00 hores, i de 17.30 a 19.00 hores. I avui dijous s’entrenarà a les mateixes hores a Sant Boi de Llobregat.

2013 12 19 051159

Calendari

El divendres dia 8 la Selecció Catalana jugarà el primer partit d’aquesta competició davant Navarra a les 11.30 hores. Dissabte es disputarà el duel entre Extremadura i Navarra, també a les 11.30 hores. Catalunya jugarà el segon i últim partit d’aquesta fase diumenge 10 de desembre, a les 11.30 hores, davant Extremadura.

Convocatòria

A la convocatòria facilitada per l’entrenador hi ha diversos jugadors d’equips del Baix Llobregat: Aitor Lario, Putxi i Diego Garzón, de l’AE Prat; i David Cárdenas, del Santboià.

 

Redacció / Fotos: FCF