La XXXVI Pujada al Castell aplega uns 350 atletes

Miguel Ángel Gonzalez i Maria del Carme Paredes es van proclamar campions en la distància dels 10 km

Diumenge atlètic a Castelldefels amb la Pujada al Castell, que enguany va celebrar la seva trenta-sisena edició. La competició va aplegar uns 350 participants que van escollir dues distàncies diferents.

A la distància dels 10 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Miguel Ángel González (Coreevo, 35’05’’), seguit d’Enric Sánchez (35’26’’) i Josep Cerdà (Corredors.cat, 35’48’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Maria del Carme Paredes (ISS L’Hospitalet-Once, 42’25’’). Bàrbara Anento (Corredors.cat, 42’44’’) i Laura Teruzzi (Runners Sant Adrià, 43’16’’) van ser segona i tercera respectivament.

pujada 1

D’altra banda, a la distància dels cinc quilòmetres, el primer en arribar va ser Miquel Domènech (CA Gavà, 16’12’’). Jordi García (Gavà Triatló, 17’06’’) va ser segons i Bernabè Gallego (Atletisme Pallejà, 17’35’’), tercer. I en noies, la guanyadora va ser Sara Benedí (Cornellà At., 19’31’’). Marta Castillejo (CA Gavà, 19’51’’) i Sònia Pérez (Monsieur Tirage, 20’11’’) van acabar segona i tercera respectivament.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels