La Cursa La Sansi de Viladecans aplega més de 1.200 atletes

Abderrahim El Jaafari i Janeth Becerra, campions de Catalunya dels 5 quilòmetres

Ahir es va celebrar una matinal atlètica a Viladecans amb la disputa de la Renault Streeet Run La Sansi. Més de 1.200 atletes van participar en una prova que es va dividir en dues distàncies diferents.

lasansi vila cursa

A la distància dels 10 quilòmetres, el guanyador va ser Juan Manuel Álvarez (La Sansi), amb un temps de 32’38’’. Marc García (Corredors.cat, 33’37’’) i José Ramos (35’18’’) van finalitzar en segon i tercer lloc respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Nerea Costal (CA Running, 38’13’’). Carmes Ballesteros (CIES Domingo Catalán, 42’14’’) va ser segona, mentre que Mar Carrizosa (Bell-running, 42’39’’) va arribar tercera.

cursa lasansi vila

A la prova dels 5 quilòmetres, Abderrahim El Jaafari (La Sansi) es va imposar amb un temps de 14’53’’. El podi el van completar Alejandro Rodríguez (ISS L’Hospitalet, 15’03’’) i Janis Viskers (Letonia, 15’07’’). La campiona en noies va ser Janeth Becerra (17’40’’, seguida de Anna Bové (FC Barcelona, 17’48’’) i la marroquina Hasna Bahom (Cornellà Atlètic, 17’50’’). Els dos primers classificats -en categoria masculina com femenina- es van proclamar campions de Catalunya dels 5 quilòmetres en ruta absolut.

Redacció / Fotos: La Sansi-Aj. Viladecans