Núria Marquès, preparada per al Mundial de natació adaptada

La nadadora de castellvinenca del CN Sant Feliu participarà en sis proves

La nedadora castellvinenca Núria Marquès ja és a Ciutat de Mèxic per disputar el Mundial de natació adaptada, que arrenca demà i s’allargarà fins al pròxim 8 de desembre. Marquès, que és campiona paralímpica en 400 lliures i subcampiona en 100 esquena, competirà en aquest mundial en un total de sis proves. La nedadora castellvinenca participarà en tres proves en modalitat lliure (50, 100 i 400 metres), una prova d’esquena (100 metres), una de papallona (100 metres), i també la prova de 200 estils. Totes elles en classe S9.

DPZvdBxUQAAGLve

Fa dos anys, Núria Marquès va participar en el seu primer mundial, a Glasgow, d’on en va tornar amb una plata i tres bronzes. Marquès, de 18 anys, és esportista del Club Natació Sant Feliu, sota les ordres de Juan Carlos Quevedo, el seu entrenador des de ja fa anys.

Cal recordar que el Campionat del Món de natació adaptada de Ciutat de Mèxic s’havia de disputar a primers d’octubre, però es va haver de posposar per causa del malaurat terratrèmol que va afectar la ciutat i que desgraciadament va causar víctimes mortals i una important afectació d’infraestructures.


Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix