La Portals 2018 homenatjarà a l’exciclista professional Albert Balcells

Les inscripcions de la novena edició, que se celebrarà el 8 d’abril, s’obriran el 10 de gener

El ciclista exprofessional català de Btt, Albert Balcells, ha accedit a la petició del Club Esportiu Lataca i serà homenatjat a La Portals 2018 el dia 8 d’abril. A més, Balcells ha confirmat la seva assistència a la prova ciclista i també els habituals exprofessionals Àngel Edo, Marta Vilajosana, Marino Lejarreta, Israel Núñez, Melcior Mauri, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto... Les inscripcions s’obriran el 10 de gener al web www.laportals.cat.

Cal recordar que La Portals és una marxa no competitiva oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta novena edició tindrà un recorregut de 60 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell Com cada any el Club Esportiu Lataca en col·laboració dels Portals d’entrada a la muntanya de Montserrat, recorreran nous indrets i racons de la muntanya. La Portals Solidària se celebrarà el dia 7 d’abril i tindrà un recorregut de 12 quilòmetres i podran participar nenes i nens a partir de 7 anys.

balcells

Campió d’Espanya i de Catalunya

Albert Balcells va participar en el Campionat del Món del 1991 i va ser campió d’Espanya. Va guanyar quatre Campionats de Catalunya (1992, 1993, 1994, 1996). El 1995 va ser número 1 al rànquing Espanyol. El 1998 va deixar la competició després d’haver pres part en quatre Campionats del Món, quatre d’Europa i 25 mànegues de la Copa del Món. Sempre ha estat vinculat al ciclisme, ha estat tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme i des de 2001 és organitzador de la Copa Catalana BTT, Volcat, Copes del Món Btt, Campionats d’Espanya, Copes del Món de Trial i un llarguíssim etcètera.

Redacció / Fotos: CE La Taca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix