Més de 2.000 persones participen en la cursa solidària Running 1900

Marc García i Silvia Alberich es van imposar a la distància dels 10 quilòmetres, mentre Josep Díaz i Laura Sánchez van guanyar a la de cinc

Per tercer any consecutiu l’RCD Espanyol i la Fundació del club va organitzar diumenge la cursa solidària 'Running 1900', de la mà dels ajuntaments de Cornellà i el Prat i els clubs d'atletisme Cornellà Atlètic i el Pratenc. Més de 2.000 atletes van participar en l’edició d’enguany.

42462 modal

A la cursa dels 10 quilòmetres el guanyador va ser Marc García (Corredors.cat) amb un temps de 33’53’’, seguit de Chema Cañadas (CA Castellar, 34’21’’) y Carlos Lancharro (Corresolidaris, 34’27’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Silvia Alberich (43’40’’). Andrea Martínez (Esto no se acaba nunca?, 43’48’’) i Victoria Hodgkinson (44’43’’) van ser segona i tercera respectivament.

A la distància dels 5 quilòmetres, el primer a arribar va ser Josep Díaz (15’29’’), seguit d’Antoni-Joan Solergibert (Queen K, 15’51’’) i Adrià Navarro (Runners Espanyol, 15’51’’). En noies, la campiona fou Laura Sánchez, del CM Sígueme, amb un registre de 19’38’’). Eva Pérez (19’59’’) va ser segona i Débora García (21’11’’), tercera.

Redacció / Fotos: RCD Espanyol