Castelldefels tindrà una nova instal·lació esportiva a Granvia Mar

La concessió per a la construcció del nou equipament serà per la societat anònima que gestiona el British School of Barcelona

El Ple municipal de Castelldefels del passat octubre va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics, a la construcció d'una nova instal·lació esportiva en un terreny municipal situat en el passeig de Pitort amb l'avinguda del Canal Olímpic.

El consistori municipal va acordar la concessió per a la construcció del nou equipament a la societat anònima que gestiona el British School of Barcelona. Aquesta entitat privada aportarà 1,8 milions d'euros a la construcció de la instal·lació, i la gestionarà, per la qual cosa podrà disposar d'ella el 37 per cent del temps, mentre que el 63% restant es destinarà a ús ciutadà, principalment per part de diferents entitats esportives de la ciutat.

El Govern municipal va descriure la iniciativa com d'alt interès per a la ciutat, i es va felicitar per haver portat a bon port un procés de planificació i negociació complex, per arribar, a través d'un concurs públic, a una solució satisfactòria que engega un nou model de col·laboració público-privada.

rugbi britisch castefa

Rugbi, futbol i tennis taula

L'Ajuntament posarà a la disposició del concessionari una parcel·la planificada com per a equipaments de 10.000 metres quadrats. Tindrà uns 7.000 m2, que principalment consistiran en un terreny de joc per a la pràctica del rugbi i del futbol, i un edifici de dues plantes, de 800 m2 de superfície, on es trobaran les instal·lacions complementàries i on disposarà d'espais el club de tennis taula.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix