Sant Vicenç acull diumenge la darrera prova de l’Open BTT Tour

Imprimeix

Per primera vegada Sant Vicenç dels Horts acull una prova de l’Open BTT Tour. Serà la última de la temporada i es farà aquest diumenge, dia 4 de desembre, amb la participació prevista de més de 600 ciclistes. Hi haurà tres circuits, un per als més petits i dos per a adults,  tots amb inici i final a la plaça de la Vila. La distància del circuit infantil és de 2 quilòmetres i transcorrerà pels carrers del municipi a partir de les 9.30 hores. A les 10 del matí arrencaran les proves per a adults amb recorreguts que s’endinsen en les muntanyes que envolten Sant Vicenç. El circuit llarg consta de 31 quilòmetres,  aproximadament, amb un desnivell de 950 metres, mentre que el circuit curt té 17 quilòmetres amb un desnivell de 500 metres.

Mentre els bikers pedalegen per la muntanya, els seus familiars i acompanyants podran participar en les activitats paral·leles que s’hi organitzen en diferents punts del municipi. Davant de la Biblioteca Municipal Les Voltes, de les 10.15 a les 11.45 hores,  i de 12 a 13 hores s’hi faran els jocs romans LVDI ROMANI. Hi pot participar tota la família, des dels 3 anys fins al 99 o més! Són jocs de tauler, d'estratègia i d’atzar, i també de carrer, de punteria i competició com el Duplum Molendinum, els Dotze Filòsofs, les gerres amb el Seriae o la pilota romana.

A les 10.30 i a les 11.30 hores es faran visites guiades al Forn Romà (situat al subsòl de la Biblioteca Municipal Les Voltes) que aniran a càrrec de l’historiador i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras.

I a les 12 del migdia, al Centre, La Xarxa organitza l’espectacle infantil El rusc de la Melinda, a càrrec de la companyia La Closca.

ASVH / Foto: CBO