El Prat va acollir el Campionat de Catalunya de Làser Run

La competició va aplegar al voltant d’un centenar de participants

El passat 29 d’octubre es va celebrar al Parc Nou del Prat de Llobregat la World City Tour Laser Run-Campionat de Catalunya de LR amb la participació d’un centenar d'esportistes que van competir en diverses categories. Una modalitat esportiva que combina l’atletisme i el tir amb la pistola láser.

atletisme prat lasar

A la categoria sènior masculí, el guanyador va ser Toni Marcos (CPE) amb un temps de 14’10’’17. David Conejo (Llor, 14’47’’30) i Pol Puchol (Llor, 16’16’’04) van ser segon i tercer respectivament.

Els guanyadors a la resta de categories van ser: Sara Mitchell i Éric Lechuga (U9); Lucia Muñoz i Raúl Pulido (U11); Enya Lechuega i Gerard Vives (U13); Belen Serrano i Enzo Rivadeo (U15); Martina Armanazqui Nereo Polanco (U17); Josefina Bernatene i Cristian Chamizo (U19); Lluís Shivel (Júnior) i Eva García i Rafael Acosta (Màster +40).

Redacció / Fotos: FPM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix