El Club Bàsquet Cornellà ja té el seu grup d'animadores

S'anomenen SDS Cheers i són catorze noies de l'escola de dansa Star Dance Studio

El Club Bàsquet Cornellà compta, per primera vegada, amb un grup d’animadores: l’SDS Cheers. Catorze noies procedents de l’escola de dansa Star Dance Studio, una de les escoles més importants del nostre municipi i que, a més, s’ha convertit en una referència en el Baix Llobregat. Les cheerleaders s’estrenaran la propera setmana coincidint amb la celebració de la Lliga Catalana EBA i Femenina 2 que se celebrarà en el Parc Esportiu Llobregat els dies 6 i 8 de desembre. L’espectacle està garantit i no cal perdre-se’l. Parlem amb els directors de l’SDS, Vanesa Adrián i Sergio Lobo.

Quin tipus d’activitats realitzeu a Start Dance Studio?

A l'escola s'imparteixen diversos tipus de dansa, unes més tècniques com el clàssic o el jazz, altres urbanes com hip-hop, comercial, sexy style o breakdance, i altres més d'oci, com salsa cubana o dansa del ventre. A més, a l'acadèmia s'imparteixen disciplines relacionades amb el benestar i salut com el ioga, i amb el món del espectacle, com el teatre. Per això, en SDS troba el seu lloc tant la persona que vol formar-se per poder dedicar-se professionalment al món de l'espectacle, com aquelles altres que busquen realitzar una activitat d'oci per hobby.

Com va surgir la idea de crear un grup d’animadores?

L'equip de SDS Cheers, és un grup de ball nascut des de la il·lusió tant del Club de Bàsquet Cornellà, per aportar als seus partits un plus de diversió i entreteniment, com per SDS, ja que tant a l'escola com a les noies que formen SDS Cheers, ens fa molta il·lusió formar part d’una de les entitats més importants de bàsquet que representa la nostra ciutat.

Quantes noies formen el grup i de quines edats tenen?

L'equip SDS Cheers, esta format per catorze noies, dotze titulars i dues suplents, i les seves edats oscil·len des dels 15 als 20 anys. Aquestes catorze noies van haver de passar un càsting el passat 5 de novembre, on es van presentar moltes aspirants, per poder formar part de l'equip. Són noies formades en diverses disciplines de dansa, amb ganes de treballar en equip, compromeses i entusiastes, i sobretot disposades a realitzar molt bons treballs a nivell d'espectacle amb SDS Cheers, i per descomptat al costat del CB Cornellà.

L’estrena serà en la propera edició de la Lliga Catalana de Bàsquet que se celebrarà a Cornellà de Llobregat la propera setmana. Explica’m de quina manera prepareu la vostra participació?

L'equip de SDS Cheers té moltes ganes de començar a animar a l'equip en els partits, però estrenar nostres coreografies el proper dia 6 animant en les semifinals i després el 8 en la final de la Lliga Catalana, és la millor presentació que podíem esperar per al nou equip d'animadores del CB Cornellà. A més també animarem a les noies en la final de Lliga Catalana Femenina 2, així que l'estrena es realitza en partits importants per al club i per tant per a nosaltres també!!!. Per això, l'estem preparant amb molta il·lusió, amb treball i amb molts entrenaments, ja que volem que surti tot perfecte el dia de l'estrena, però sobretot perquè la gent gaudeixi al costat d'elles animant al seu equip!!!

Quin tipus de coreografies fareu durant la celebració dels diferents partits?

Això no ho podem desvetllar encara, us convidem a venir i veure-ho, només us podem avançar que són coreografies amb molta força i energia, per animar al públic que vingui a veure els partits!!!

Tindrà continuïtat la col·laboració amb el CB Cornellà?

El que esperem d'aquesta nova relació entre l'escola de dansa SDS, a través de l'equip de SDS Cheers i el Club de Basquet Cornellà, és que perduri en el temps, ja que les noies gaudeixen preparant les coreografies i acrobàcies per als partits, i el CB Cornellà podrà gaudir de més espectacle, animant així al seu equip i al seu públic, oferint amb això un plus als seus seguidors. A més, amb el pas del temps, més experiència tindran tant el club com les cheerleaders en aquest tipus d'esdeveniments, podent oferir cada vegada un espectacle millor.

Quines altres activitats teniu programades amb el grup d’animadores?

Tenim diversos esdeveniments, hem de quadrar agenda i aquestes coses, però de moment no podem desvetllar res fins que no estiguin tancats, qüestió de superstició!!!

L'escola de dansa Star Dance Studio és molt jove, ja que es va inaugurar el març de 2010, però gràcies a l'extensa experiència en el sector de l'equip de professors i dels seus directors, es podria dir que SDS en un breu espai de temps ha aconseguit fer-se amb un bon nom i reputació en el sector. La família de SDS és gran, però cal assenyalar que per a l’escola cadascuna de les persones que formen o ha format part de la mateixa és important, i que l'essència de cadascun d'ells és el que fa especial a aquesta escola. L'engranatge de l'escola funciona gràcies a tot l'equip de professionals que treballa dintre, des dels seus caps visibles, que serien els directors de l'escola Vanessa Adrian i Sergio Lobo, fins als seus professors, l'administració i els col·laboradors externs, per la qual cosa, es podria dir que els responsables que SDS sigui ara com ara una escola de referència en el Baix Llobregat, és de tots ells.

 
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix