Vieito i Viñas guanyen la V Mitja Marató del Prat

Sergi Prieto i Sara Benedí es van imposar a la prova dels cinc quilòmetres

El Club Pratenc AA, amb el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat i amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, va organitzar diumenge 5 de novembre la V Mitja Marató del Prat de Llobregat i Cursa Popular de 5 km  el diumenge 5 de novembre de 2017. També es va celebrar la Marxa Atlètica. Un miler de participants van prendre part en aquesta jornada atlètica.

A la distància de la Mitja Marató, el guanyador en la categoria masculina va ser José Manuel Vieito, amb un temps d’1h112’09’’. Carlos Lancharro (1h14’31’’) i Manuel Cabanillas (1h15’04’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Enka Viñas (1h29’30’’), seguida d’Esther Vidal (1h30’15’’) i Ruth Guillem (1h31’12’’).

A la Cursa Popular dels cinc quilòmetres, Sergi Pardo, amb un registre de 16’52’’, es va proclamar campió. El podi el van completar Leandro Videla (17’00’’) i Carlos Casamajó (17’10’’). A la categoria femenina, la primera va ser Sara Benedí (19’26’’), seguida de Júlia Font (19’29’’) i Sònia Giménez (19’41’’).

També es va celebrar la prova de la Marxa Atlètica (5 km). Els guanyadors van ser Francesc Rpodríguez (24’59’’) i Tabata Cano (28’26’’). Una vintena d’atletes van participar en la marxa.

Redacció / Foto: Pratenc AA