La VI Sansi de Sant Feliu aplega uns 1.000 participants

Radouane Nour i Raquel Parrado es van imposar a la cursa dels 10 km, mentre que Carlos Rodríguez i Marta Ramance ho van fer a la de cinc

Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir diumenge la sisena edició de la Cursa Popular Ciutat de les Roses-La Sansi. Al voltant dels 1.000 atletes van participar en una de les dues curses que es van celebrar a la jornada: la de deu quilòmetres i la de cinc. En aquesta edició, la sortida i l'arribada es farà a la pista d'atletisme de Les Grases.

A la distància dels 10 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Radouane Nour amb un temps final de 32’23’’. Nacho Cáceres (33’42’’) i Jose Luís Cruz (La Sansi, 34’29’’) van finalitzar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, Raquel Parrado (La Sansi, 39’53’’) es va proclamar campiona. La van seguir Carmen Rodríguez (La Sansi, 40’10’’), segona, i Txell Calduch (JAB, 40’41’’), tercera.

D’altra banda, en els cinc quilòmetres el guanyador va ser Carlos Rodríguez (La Sansi), amb un registre de 16’04’’. En segon lloc va finalitzar Rodrigo Torres (Rockets AE, 16’29’’) i tercer va ser Roger Manyà (Rockets AE, 16’58’’). Marta Romance es va imposar en la categoria femenina. L’atleta de Rockets AE va fer un temps de 19’22’’. Sara Prescolí (La Sansi, 19’29’’) i Inna Lebedeva (La Sansi, 19’30’’) van ser segona i tercera respectivament.

També es van celebrar les proves en categoria infantil.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu