Torna el Torneig Internacional Pedro García i 4 Estrelles de beisbol

Imprimeix

La competició se celebrarà durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del CBS Sant Boi

El Torneig Internacional Pedro García i 4 Estrelles, organitzat pel CBS Sant Boi, se celebrarà entre el 27 i 29 d’octubre. La competició, que rendeix homenatge a Pedro García i a les 4 Estrelles del Sant Boi, està agafant cada vegada més força a escala internacional, fins al punt on només 4 dels 10 equips d’enguany són catalans. El campionat es celebrarà a les instal·lacions del CBS Sant Boi i competiran jugadors de la categoria Sub 12.

yqudyqus1478427122

Un total de 10 equips de 5 països diferents es repartiran en 2 grups de 5 conjunts, on els millors dos passaran a la fase final. Dins del grup Vermell hi ha la meitat dels equips catalans, concretament el CB Barcelona i un dels conjunts amfitrions, els Santboians, que competiran contra la Selecció de la República Txeca Sub 11, l’equip USSSA Europa d’Itàlia i la Selecció de l’Aragó. Pel que fa al grup Blau, hi trobem els altres dos equips catalans, el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, que estan rodejats d’equips internacionals, com els Pirates d’Amsterdam, l’Acadèmia de Beisbol de la República Txeca i els Pôle de Montpeller.

D’altra banda, demà divendres se celebrarà una gran cerimònia d’inauguració amb les típiques proves d’habilitats i un ambient festiu i acollidor com cada any.

Redacció / Fotos: Arxiu