Laia Sanz no pot conseguir la corona mundial d’enduro

La corberenca va haver d’abandonar a la darrera prova per un trencament del motor quan anava líder

Un trencament de motor en la segona carrera d'Alemanya va deixar a Laia Sanz sense el títol mundial d’enduro. Havia estat segona dissabte i arribava a la prova final de diumenge depenent de si mateixa, però després de la segona de sis especials el motor de la seva KTM 350 EXC-F va dir prou i li obligava a abandonar per primera vegada des que competeix en aquesta especialitat. Acaba tercera en la classificació general i el títol va ser per a l'alemanya Maria Franke.

"Ha estat una llàstima no poder lluitar fins al final pel mundial perquè em trobava molt bé damunt de la moto, però no he tingut la sort de cara aquest cap de setmana. Dissabte vaig perdre de forma molt estranya per només 17 centenes i diumenge es va trencar el motor de la moto. És la primera vegada que em passa alguna cosa així, però són coses que succeeixen en els esports de motor", explica la pilot de KH-7 i Soficat Xerox.

És l’adéu de Laia Sanz al Mundial d’Enduro femení, perquè no té previst participar el proper any. Ho havia conquistat cinc vegades de forma consecutiva. "M'hauria agradat molt acomiadar-me del mundial amb un triomf, però no ha pogut ser. Ara ja només cal pensar en la preparació per al proper Dakar", diu.

Classificació del mundial d’Enduro Femení:

  1. Maria Franke (KTM) 141 punts
  2. Jane Daniels (Husqvarna) 122 p.
  3. Laia Sanz (KTM) 119 p.

Redacció / Foto: Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
106

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix