L’Ajuntament del Prat incentiva la pràctica esportiva entre els joves

Els joves de 12 a 18 anys poden accedir als equipaments esportius en les franges horàries amb menys afluència de públic, entre les 15 i les 18 h pagant una quota anual de 20 euros

L’Ajuntament del Prat de Llobregat vol promoure l’esport durant l’adolescència, així com l’accés en igualtat d’oportunitats a les instal·lacions i activitats esportives de la ciutat. Mitjançant el programa Club Esport Jove, facilita tarifes socials perquè, a partir de 20 euros a l’any, els joves del Prat d’entre 12 i 18 anys puguin practicar exercici físic de forma regular.

0002

La quota de 20 euros anuals permet accedir durant tot el curs escolar als Centres Esportius Municipals (CEM) Estruch i Sagnier entre les 15 i les 18 h, la franja horària amb menys afluència per part de la resta d’usuaris d’aquests equipaments. Cal tenir en compte que els alumnes d’ESO i Batxillerat fan horari intensiu de matins als instituts públics.

Als CEM, els joves poden practicar exercici de forma lliure (futbol, frontó, piscina, sala de fitness, pista poliesportiva, rocòdrom...), o bé activitats dirigides. Enguany, el programa ha ampliat les instal·lacions esportives disponibles per als membres del club, ja que, fins el curs passat, podien accedir exclusivament al CEM Estruch. Durant aquest curs, els adolescents de 12 a 16 anys poden accedir a l’Estruch i els més grans (16-18) al Sagnier.

Altres activitats

També per primera vegada, el programa contempla enguany la possibilitat de realitzar activitats i tallers d’hípica, pàdel, skate o dances urbanes, pagant una quota addicional 15 euros trimestrals.

Bateig de Vela

A més, el Club Esport Jove preveu excursions puntuals, com ara el bateig de mar, els recorreguts en bici a la platja, les sortides a la bolera, les activitats de senderisme, les esquiades, el patinatge sobre gel o la cursa noctura Chicke’ns Run... Aquestes activitats també tenen un cost addicional, però sempre mantenint el criteri de preus reduïts que caracteritza el Club Esport Jove.

El Club Esport Jove compta anualment amb prop de 250 participants. L’objectiu és promoure que cada vegada més joves del Prat aprofitin aquesta oportunitat i practiquin esport amb més freqüència.

Redacció / Fotos: Aj. Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix