Sergi Masip i Maite Urrutia guanyen la IV Trail Mitja del Castell

Els vencedors de la Mitja Experience van ser Xavier Freixinet i Bàrbara Rubio

Al voltant dels 500 participants van prendre part en la quarta edició del Trail La Mitja del Castell, una cursa impulsada i organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja del Castell i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol.

mitja 1mitja 2

Sergi Masip, amb un temps d’1h59’36’’, es va imposar en la distància dels 25,6 quilòmetres. Albert Ollé (CE Torrellenc, 1h59’56’’) i Aníbal Fidalgo (2h01’13’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Maite Urrutia (Team Sagurartic, 2h34’16’’) seguida d’Irene Fuertes (Team Sport Hg-Ami Sport, 2h37’07’’) i Verónica Zaragoza (Ultratarats, 2h39’3’’).

experience 1experience 2

A la distància dels 12,5 quilòmetres (primera edició de la Mitja Experience), Xavier Freixinet va arribar en primera posició en la categoria masculina. L’atleta del Gymforless va fer un registre d’1h05’44’’. Arnau Artés (Atletisme Molins, 1h6’14’’) va ser segon i Marc Pascual (Atletisme Molins, 1h7’11’’), tercer. A la categoria femenina, la vencedora fou Bàrbara Rubio (1h18’23’’). Jèssica Muñoz (Trail Montpedrós, 1h28’30’’) i Maria Àngels García (CE Mindundis Team, 1h29’00’’) van acabar en segon i tercer lloc respectivament.

Redacció / Fotos: Mitja del Castell