La XIII Marató del Mediterrani torna amb més força que mai

Imprimeix

La prova atlètica, que se celebrarà el 22 d’octubre, ja és un referent a nivell internacional i tindrà tres distàncies diferents

Ahir es va presentar la XIII Marató del Mediterrani, que es disputarà el proper 22 d'octubre, com ja és habitual, als municipis de Castelldefels i Gavà. El vestíbul interior del Centre Comercial L'Ànec Blau va ser l'escenari de l'acte. A la presentació van intervenir el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa, i el primer tinent d'alcalde i president de l'Àmbit de Benestar i Acció Social de l'Ajuntament de Gavà, Miquel Angel Díaz. Amb ells, el representant territorial de l'Esport de Barcelona, Santiago Siquier, el vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme i director de la cursa, Josep María Antentas, el coordinador  d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga, la gerent de l'Ànec Blau, Ana Torres, i la gerent de la Fundació Enriqueta Villavechia, Anna Varderi, representant de la institució a la qual aniran destinats una part dels ingressos per inscripció d'aquesta tretzena edició de la Marató.

martao medi 2

Tretzena edició

La Marató del Mediterrani arriba a la seva tretzena edició com una de les proves més consolidades i amb més renom dins del calendari de l'atletisme català i un referent a nivell internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic, tindrà lloc el proper 22 d'octubre entre Castelldefels i Gavà.Com és habitual la cursa presenta un bon circuit planer que discorre en gran part pel passeig Marítim; i amb sortida i arribada al Canal Olímpic. Enguany es pot participar en tres distàncies: Marató per equips, Mitja Marató de 21 km o cursa de 10 Km.

 Redacció / Fotos: Marató del Mediterrani-Aj. Castelldefels