Vuitena posició de Laia Sanz al Ral·li del Marroc

La pilot de Corbera de Llobregat va aprofitar la seva participació per preparar el pròxim Dakar 2018

Laia Sanz va finalitzar en la vuitena posició de la general de motos en el Ral·li del Marroc, que es va celebrar del 5 al 10 d'octubre i que va ser puntuable per al Campionat del Món FIM de Rally Cross-Country. La corberenca va participar en la competició amb l'objectiu de preparar la seva participació en el pròxim Dakar 2018 i familiaritzar-se amb la nova KTM 450 Rally. La pilot de KH-7 i Soficat Xerox, que a finals d'octubre podria aconseguir el seu 19è títol mundial i sisè consecutiu d'enduro, va deixar apartada per uns dies aquesta modalitat per afrontar el seu segon ral·li raid de la temporada i l'últim de l'any.

sanz 2

Sanz va explicar al final de la prova que estava molt contenta “perquè he acabat molt bé. Estic satisfeta per com he pilotat aquests dies i m'ho he passat molt bé. M'he sentit ràpida i això m'ha fet guanyar confiança. M'ha anat perfecte córrer el Ral·li del Marroc de cara al Dakar per veure que amb la moto nova puc anar molt bé i optar a més.”

Proper repte

Una vegada finalitzada la prova africana, Laia Sanz, líder del Mundial d'enduro, ja està concentrada en la prova final d'aquesta modalitat, que tindrà lloc a Alemanya del 20 al 22 d'octubre en una cita crucial per decidir si aconsegueix la seva sisena corona consecutiva i dinovena en el seu palmarès.

Redacció / Fotos: L.S.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix