La XV Kàrstica BTT Vallirana aplega més de 300 participants

La competició ciclista es va dividir en tres distàncies diferents (Essència, Aventura i Marató)

Diumenge passat es va celebrar la quinzena edició de la Kàrstica BTT-Memorial Àngel Noguera, organitzada pel Club Ciclista Pinxo, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Una cita anual amb l’esport i la natura i el caliu que va comptar amb la participació de més de tres-centes persones d’arreu de Catalunya. La competició es va dividir en tres curses amb sortida i arribada a l’Oficina de Turisme de Vallirana.

karstica 2.1

El recorregut Essència va tenir una distància de 34 quilòmetres i un nivell tècnic mitjà-alt. El guanyador en la categoria masculina va ser Luis Navarro (1h51’11’’), mentre que en la categoria femenina, la vencedora va ser Marta Torà (2h55’35’’). D’altra banda, el recorregut Aventura va ser de 40 quilòmetres amb un nivell tècnic mitjà. Raúl Castelló, amb 1h49’06’’ i Eva Sanz (246’13’’) van ser els primers classificats. I a la Marató, de 77 quilòmetres i un nivell tècnic molt alt, va tenir com a campió Moisés Villar (4h23’36’’).

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana-Kàrstica

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix