Citilab acollirà el I Congrés Juga Verd Play: “Els valors també compten”

El programa tindrà diferents ponències i grups de treball, on es realitzaran anàlisis de dades, reflexions, propostes, així com experts del món de la psicologia de l’esport i l’educació

El proper dissabte 28 d’octubre, el Citilab de Cornellà de Llobregat acollirà el I Congrés Juga Verd Play: “Els valors també compten”. Aquest congrés suposa un pas més per tal de reforçar l’aposta que fa cinc anys va fer el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) amb el llançament del programa Juga Verd Play. Llavors, va ser pioner prioritzant els valors i la bona conducta en el terreny de joc respecte del resultat final de la jornada esportiva.

Amb el I Congrés Juga Verd Play, el Consell Esportiu del baix Llobregat vol ser novament capdavanter i donar un altre pas endavant “per conscienciar el nostre entorn més proper però també, la nostra societat, que l’esport pot ser una gran eina educativa però també una font de conductes no desitjades que cal reconduir”, s’explica des del CEBLLOB.

cebllob 2

Punt de trobada

El programa d’aquest congrés comptarà amb diferents ponències i grups de treball, on es realitzaran anàlisis de dades, reflexions, propostes, etc. És per tant una gran oportunitat de trobada de mares, pares, professors, mestres, polítics, tècnics municipals, entrenadors, psicòlegs, dinamitzadors, esportistes i tots aquells que creguin que poden fer aportacions per millorar l’esport en edat escolar. A més, la formació de dinamitzadors/tutors de joc (àrbitres) dels Jocs Esportius Escolars de la comarca, estarà inclosa dins del programa del Congrés.

L’assistència a aquest congrés és totalment gratuïta i comptarà amb experts del món de la psicologia de l’esport i l’educació. A la pàgina web Consell Esportiu del Baix Llobregat www.cebllob.cat es pot trobar tota la programació i formalitzar les inscripcions.


Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix