El Barça de voleibol, campió de la Lliga Catalana de Superlliga

Els blaugrana es van imposar per 3 a 0 al Tarragona 2018 Sant Pere i Sant Pau al Parc esportiu Llobregat de Cornellà

Diumenge passat es va celebrar al Parc Esportiu de Cornellà de Llobregat la final de la Lliga Catalana de Superlliga 2017 que va enfrontar l’FC Barcelona i el Tarragona 2018 Sant Pere i Sant Pau. Els blaugrana es van proclamar campions després de guanyar per un clar 3 a 0 (25-9/25-15/25-17).

El primer parcial va ser el més complicat pel jove equip tarragoní, entrenat per Vlado Stevovsky, que va patir de valent amb el servei dels blaugrana i no va trobar la manera d’aturar l’atac rival. Poc a poc, els de Sant Pere i Sant Pau van anar entrant en joc, sobretot a principis del segon i tercer set quan van aconseguir mantenir la igualtat en el marcador. Tot i la millora en el joc no van poder sumar cap parcial al marcador i l’FC Barcelona, de David Lorente es va endur el primer trofeu de la temporada.

voleibol barca 2

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol va fer entrega de la copa de campions de la Lliga Catalana de Superlliga masculina a Ángel Galindo, capità de l’FC Barcelona.


Redacció / Fotos: FCVb

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix