El Club Bàsquet Cornellà presenta el seu equip EBA 2017-2018

Xavier Pardina, nou entrenador, té clar que “l’equip treballarà per estar el més a dalt possible a la classificació, però amb l’objectiu també d’anar incorporant jugadors de la base al primer equip”

El Parc Esportiu Llobregat va ser, ahir a la tarda, l’escenari de la presentació de l’equip EBA del Club Bàsquet Cornellà. A l’acte van assistir el president del club, José Manuel Hernández, vicepresident i directiu responsable de l’àrea esportiva, Lluís Itarte, i l’entrenador del primer equip, Xavier Pardina, així com el regidor d’Esports, José Manuel Parrado.

cbc 1

Durant la seva intervenció, el president del CBC va destacar que “aquesta temporada és molt especial per al club, ja que celebrem el 40è aniversari de l’Escola de Bàsquet. A més, el proper any arribarem als noranta anys de l’entitat, que molt pocs clubs poden dir-ho. Volem celebrar-ho organitzant diversos actes durant la temporada 2018-2019”. També va tenir paraules d’agraïment al suport que té el CBC tant dels “patrocinadors com de l’ajuntament, així com a totes les persones que treballen d’una manera o una altra pel seu bon funcionament. Són fonamentals per al projecte que tenim”. A més, Hernández va explicar que els objectius passen per “continuar creixent i que els nostres equips de base puguin aportar jugadors tant el sènior masculí com el femení”. D’altra banda, Itarte va parlar de la nova estructura esportiva amb les noves incorporacions com la d’Àlex Navarro, com a nou director tècnic en substitució de Marc Solanes.

20170928 201035

I el màxim responsable tècnic de l’equip EBA, Xavier Pardina, va parlar d’una temporada que ja ha començat: “el meu objectiu és continuar treballant per nodrir de jugadors de base al primer equip”. Respecte a la competició, el nou tècnic del conjunt blau va dir que la intenció és “estar el més a dalt possible a la classificació. Ens agradaria jugar el playoff d’ascens, però no considerem que sigui una obligació. Tenim un equip amb moltes incorporacions noves, i un dels grups més potents amb equips de gran qualitat.”


Redacció / Fotos: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix