El Prat proclama els campions femenins i júnior de la Copa Catalana

A Sant Vicenç dels Horts es va celebrar la darrera cursa de cadets de la Copa Catalana

El Prat de Llobregat va acollir l’última cursa puntuable de la Copa Catalana de júniors i fèmines elits i sots23. A la prova júnior el millor fou Guillem Garcia (Bicis Esteve) per nou segons abans que Ricard Martin (Trans-Lujan) i Abel Balderstone (Corvi) en una cursa molt ràpida, a més de 42 quilòmetres l’hora de mitjana, que es decidir entre molts grups petits. A la categoria femenina, la millor fou Cristina Bru (ACS), ciclista sots 23 que va entrar primera a un grupet amb altes tres elits, entre elles Mariela Farabello (Frigorificos Costa Brava), la més ràpida a la seva categoria. Així, els guanyadors de la Copa Catalana júnior i femenina són: Júnior (David Dominguez), Fèmina elit (Cristina Navarro) i Fèmina sots23 (Cristina Bru).

campions copa catalana

Podi dels cadets i júniors

Amb la cursa de cadets celebrada a Sant Vicenç dels Horts es va donar per acabada la Copa Catalana de carretera 2017. El gran dominador ha estat Gerard Bofill, de l’equip Corvi Tot-Net. Va ser el corredor més regular al llarg de les 21 curses del calendari havent-hi aconseguit guanyar en tres curses, una d’elles el Campionat de Catalunya.

El millor cadet de primer any fou Adrian Ferrer i el millor equip de Copa Catalana ha estat Autocars Sagalés de Vilanova. En fèmines cadet, la gran dominadora ha estat Nerea Ruiz de l’equip Catema.cat amb 11 curses guanyades de les 15 del calendari i essent campiona de Catalunya. En fèmines junior, qui s’ha endut el mallot de campiona de Copa Catalana va ser Mireia Trias de l’equip Catema.cat.

El millor equip de Copa Catalana 2017 en fèmines ha estat, un any més, el Catema.cat del C.C. Baix Ter.