Els triatles Sergi Matas i Natalia Peñalva es coronen a Gavà

Més d'1.500 esportistes van participar en la vuitena cita del circuit Santander Triathlon Sèries

Gavà va acollir aquest passat cap de setmana una nova edició del seu clàssic triatló. Es tracta de la vuitena prova de la temporada de la Santander Triathlon Sèries, una competició que va aplegar més de 1.500 esportistes.

Sergi Matas va ser el millor en la categoria Olímpic amb un temps d'1h58’59’’. A tan sols 19 segons, va creuar la meta Manel Lloret (1h59’18’’), que havia dominat tant en la natació com en el ciclisme. El tercer lloc ha estat per a Lucca Holer (2h01’07’’). En categoria femenina, Natalia Peñalva va pujar al més alt del podi amb un crono de 2h21’54’’. En segon lloc va quedar Noelia González (2h23’20’’) i la tercera posició ha estat per a Rosa Álvarez (2h28’46’’).

triatlo 250917

D’altra banda, Nadir Bouras (1h03’43’’) i María Victoria Pérez (1h18’36’’) van ser els millors en la distància sprint. Al costat d'ells, David Parra (33’33’’) i Gemma Díaz (46’44’’) van pujar al podi en el Supersprint i el Triatló de la Dona, respectivament.

Fabian Cancellara, doble campió olímpic de ciclisme, va participar a Gavà encapçalant un grup de 130 esportistes de Win4Youth. El suís, que va completar la distància olímpica en 2h24’07’’, va exercir de padrí d'aquest programa de The Adecco Group que està recaptant fons destinats a sis organitzacions benèfiques que es dediquen a millorar les vides dels joves a través del poder de l'esport per lluitar contra la desocupació juvenil.


Redacció / Fotos: CAG-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
72

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix