El Barça CBS, subcampió de la Lliga Catalana Femenina 2

Les santfeliuenques, que s’estrenaven a la competició, no van poder superar a la final al Lima-Horta Barcelona (47-54)

Reus va acollir el passat cap de setmana del 23 i 24 de setembre, la Final a Quatre de la XIV Lliga Nacional Catalana Femenina 2 amb la participació del Lima–Horta Barcelona, Segle XXI, Joventut Les Corts i Barça CBS. Les barcelonines del Lima-Horta es van imposar a la final davant les santfeliuenques del Barça CBS per 47 a 54 (16-14, 14-19, 10-9 i 7-12).

37291245041 766a233fc8 z

La final va començar molt igualada i amb cap dominador clar. Les de Mateo Rubio, va acabar el primer quart per davant en el marcador però per un ajustat 16-14. En els primers minuts del segon període, el conjunt blaugrana va aconseguir obrir una petita escletxa de 8 punts (7 punts en aquest quart de Carla Pérez), però les jugadores del Lima-Horta van fer un parcial de 0-11 que els va permetre marxar al descans capgirant el marcador de la final (30-33). A la represa, el conjunt barceloní es va fer amb la seva màxima avantatge (6 punts: 30-36) però en els següents minuts les blaugranes van tornar a apropar-se finalitzant aquest període amb un 40-42. En un darrer quart del tot emocionant, les jugadores del Lima-Horta s'han acabat imposant gràcies a un parcial de 7-12 i amb Elena Silva com a millor jugadora de la final amb un 19 de valoració fruit dels seus 10 punts, 5 recuperacions i 4 rebots.

37265900631 0d7508525b z

El Barça CBS es va classificar per a la final després de superar en semifinals al Joventut Les Corts per un 50 a 57. El rival de les blaugrana va superar al segle XXI per 56 a 62.