Cloenda del Campionat del Baix Llobregat de ciclisme a Sant Vicenç

Imprimeix

La competició aplegarà els millors especialistes cadets i júniors masculí i femení de Catalunya

Sant Vicenç dels Horts acull avui dissabte la cursa de cadets i fèmines júnior per donar cloenda al Campionat Comarcal del Baix Llobregat-Gran Premi Diputació de Barcelona i proclamar al Campió i Campiones de la Copa Catalana 2017 organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme.

El cadet Juanjo Rosal, de l’equip Autocars Sagalès, amb dues victòries al Campionat Comarcal, sortirà com a guanyador virtual però tot està per decidir en el segon i tercer lloc del podi. D’altra banda, la proclamació del millor equip de la competició està per decidir entre els tres equips amb millor puntuació. En fèmines, Mariona Fernández, de l’equip Catema.cat, surt amb avantatge però pot passar de tot entre quatre corredores. El millor equip femení ha estat, un any més, el Catema.cat del CC Baix Ter.

image gallery

Respecte a la Copa Catalana, el cadet Gerard Bofill, de l’equip Corvi Tot-Net, és el guanyador virtual després d’haver completat una gran temporada. En fèmines cadet la millor ha estat Nerea Ruíz, de l’equip Catema.cat, havent acumulat un total de nou victòries. Després d’aquesta cursa podrà rebre el mallot de Campiona.

En fèmines júnior, la millor ha estat Mireia Trias, de l’equip Catema.cat, guanyadora de quatre curses, i també rebrà el mallot que l’acredita com a campiona. 


Redacció / Foto: FCC-Diba